Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
barn tystnar när ingen ser dem....


övergiven

i snåriga barndomskänslor
jag vadade fram
sedan bara tomhet
tänk att bli sviken så

efter att ropat länge
inga svar kom
blev det bara tyst
kvar blev endast
radions skval

idag svarar fler
än jag trott
var möjligt
utan annonser
helt riktiga
vanliga människor
minus
mamma
förstås




Fri vers av Myself
Läst 335 gånger
Publicerad 2004-06-06 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself