Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats känsla

 

en viskande tystnad

lyser upp av ljus

värmer yttre

medan skörheten äro nära

intill bristning

i djup längtan

en viskande inre vind

låta vingar flyga

mot osäker plats

 




Fri vers av Lindizz
Läst 292 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-03-29 00:10



Bookmark and Share


  issac.a.m
vackert..
2009-03-30

  Lejonhjärtas poesi
Innerligt vackra rader om längtan i hjärtats inre rum.
2009-03-29

    tramp
Fullt av värme, gillade detta med den inre vinden. Snyggt !
2009-03-29

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet!
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz