Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara lite för sent



om du blev bakfull i en månad av den där ölen
skulle du dricka den då?

om du visste att just den där cigaretten
skulle ge dig lungkräfta?

skulle du ha oskyddad sex med en AIDS-sjuk?

kanske skulle du?
vad vet jag?

men vissa människor har inte valet att välja
vissa åker dit ändå

mentalt

och dom som gör det ångrar sig bittert

bara lite för sent...





Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-30 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP