Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
köket,husets nav...


i mitt kök

i mitt kök sker allt
från prat och skratt
till \"var är mitt salt\"
datorn i mitten
i ensamt majestät
här lagas både plättar
och poesi
här blandas
nutid med
dåtid
i en skön
vardagstakt




Fri vers av Myself
Läst 331 gånger
Publicerad 2004-06-06 10:56



Bookmark and Share


  Pimmelina
skulle trivas bra i ditt kök = )
2004-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself