Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igenkännande



Jag möter dig
som du är
och
det väcker
saker i mig

Ett igenkännande
en vibration
som väcker
både
ljus
och
mörker
i
mig

Är det
detta
som
är
förälskelse?

Alla mina
rädslor
av att bli
nedtryckt
av en man
vaknar
åter till
liv




Fri vers av Ewa Flower
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-29 12:59



Bookmark and Share


  Ewa Flower
Jag omfamnar min rädslor och smälter ner dom! Tack Rockalex!
2009-03-31

  Rockalex
Härligt Ewa

Omfamna rädslorna

och smält ner dom
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower