Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stund på centralen

Människor kommer och människor går

på centralen, likväl som i våra liv.

Några har brått och bara susar förbi

andra stannar till lite och ser mer

en del följer med en bit på vägen

och nån enda, stannar kvar hela livet.

Möten med människor ger livet sin tjusning.

 




Fri vers av Susy Q
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-29 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q