Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klang

hur skall man kunna
förstå
att klangen i en enda ton

att klangen i en röst
kan ha en knotterskapande
skönhet

en ton från en trast
ett djupt A-moll
i människosång

hur förklarar man
vindlingarna
rundgången
snäckan
och hjärnbarken

att
själva klangen
uppstår där

inte i luften
utan i mig

att det är jag
som skapar
själva
undret

som nu
i skymningen
andlöst ensam
med min knottriga hud
och min trast




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-29 20:24



Bookmark and Share


  Ellen Vivelavita VIP
Båda behövs... *ler*

Märkligt är det allt.
"andlöst ensamt"...klingar vackert!
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP