Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det jag upplever är ovärdeligt.


perception


Att få känna vinden.
Glädje genom det jag känner.
Upplevelse sen att
glömmas bort.




Fri vers av staff
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-29 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

staff
staff