Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland sitter jag och stirrar sådär tomt med mobilen framför mig

 

vem skriver man till

när man fått nog

för en stund?

 

ögonblick av

dödsångest, stress

panik eller

vardagens triviala

 

vi har köpt en platt-tv nu

som jag sagt att jag ville




Fri vers av molly crayons
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-29 21:14



Bookmark and Share


  lyckeli
känsla i vardagens
tankar

igenkänning....
2009-03-30

  Linen
Alltså, det är som om du tar vardagliga händelser/saker och bara med enkla medel får till en sådan kraft i dikten. Ett slags melankoli. Jag blir så otroligt imponerad och förstår inte hur det går till.

Existentialism, platt-TV och mobil. Tomheten.
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons