Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka.

jag var lycklig innan du kom,
nu är du borta.

det är inte detsamma.

jag saknar dig,
men allt du vill´

ingenting.
förstår du inte att det sårar?




Fri vers av Max Järnhammer
Läst 424 gånger
Publicerad 2005-09-12 23:16



Bookmark and Share


  yoyyo
känner igen det
du har beskrivit det skit bra
2006-01-03

    pepsitjej
Å så sorgligt ...Men jättefin dikt
2005-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Max Järnhammer
Max Järnhammer