Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekshistoria

de är något med kvällen

den mörka natthimmlen
ser ögonblick i dåtid

en känsla

stjärnor talar sitt språk
där jag skådar varenda
utan att finna svaren

skapar ett flöde
eller tanke om dåtid

speglar själen i dina ögon
kanske de som aldrig förr setts
tror mig stå kvar här en sekund

för inte fanns jag där då
utan allt var en dröm
en vackerhet jag hade förstorat

eller vart tog allt vägen?

en längtan av djuphet
kan inte förklara känslan
den där blicken som skapar

mer än så

de är något med kvällen

den vackraste stunden
då minnen av ljus fann

en kärlekshistoria




Fri vers av Lindizz
Läst 256 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-29 22:59



Bookmark and Share


    tramp
Och här skriver du så mystiskt igen som jag tycker om att läsa.

Riktigt bra !

Tack
2009-03-30

  Vilsen Annette-hittar vägen
Väldigt vackert och visst är det något med kvällen...
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz