Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ty kärleken är liv

Ty kärleken är liv
den säger till dig: Bliv!
och häpen finner du att du kan andas
och fröet börjar gry
och morgonen är ny
och plötsligt har du själv, med ens, förvandlats!




Fri vers av baruk
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-29 23:20



Bookmark and Share


  Maria T
Vacker poesi fylld av förvandlande
kärlek
2009-04-05
  > Nästa text
< Föregående

baruk