Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miljöproblemen


Miljöproblemen
Med trängsel av bilar
Skapades av politiker på 60 och 70 talen
Som genom sitt ogästvänliga centrumklimat
Drev ut folk till förorter
Där man skapade ett slags ocentrala små centrum
Med rader av radhus
Utan det viktigaste, fungerande infrastruktur
Och affärer




Fri vers av LassO
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-28 10:20



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
I vårt broderland Danmark börjar man varje förortsbygge med att dra ut S-banans linje......ska det vara så märkvärdigt att göra här!
Vi får be politikerna att åka dit och se hur man gör.
Eller kan det ha med vilja (ovilja) att göra?
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO