Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vandring

och där rör vi oss
i en annan sorts
baktakt

de vanliga tankarna
har sin egen takt

men i mina ögon
oändliga tårar

så som på jorden
är ditt rike också

vi ramlar ner i en dal
tillsammans i
otillsammanshet

vi vandrar hand i hand
där vi setas under den
oändliga solen

och vi vandrar hand i hand
Utan att röra varandra





Fri vers av virre
Läst 434 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-30 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre