Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartmålad

Det svarta inom
smärtar
river
sliter
Den svarta inom
skriker
hatar
svär
De svarta inom
ljuger
förbluffar
hänför

Förstår du?

Svärtan inom
är inte hela
jag

 




Fri vers av Lapptanten
Läst 372 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-30 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lapptanten
Lapptanten