Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprakande Färger

    ~ ~ 

solen smeker skapar färgklickar

luften biter tag i en svepande vind

himmelen skänker moln som svävar fritt

däri en klaraste kristall blänker havet

andas dofter som in ger Vårharmoni

   ~ 




Fri vers av Lindizz
Läst 300 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-30 14:33



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Mmmmm jag kan riktigt andas in våren =)
2009-03-30

    tramp
Härlig vårpoesi !

Det är nu det börjar !!! Det härliga efter en lång vinter !
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz