Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

elva

 

skymningarna gick

ibland ville hon vända

den ibland trumpna ibland

aggressiva och våldsamma pojken

 

sin rygg

ta sitt hem och gå

långt bort på arga ben 




Fri vers av molly crayons
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-30 19:59



Bookmark and Share


  Beatrice J Lindéh
jag tycker hon ska gå!
Fin dikt med sorgligt innehåll.
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons