Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd för livet



han är rädd för att åldras
men hatar måndagar
tisdagar
onsdagar
torsdagar
bakfyllan på lördagar
på söndagar

han avskyr vintern
mörkret
men sover till 12

han är rädd för döden
för livet
för universum
för tiden

vill inte vara ensam
men är misantrop
och älskar människor
han är narcissist utan självkänsla
ateist som tror på änglar
och spöken

mungiporna nere vid knäna
skriver reggae-låtar
uteslutande i dur
ledsen
arg
neråt
inåt

en hybrid av Donnie Darko
och August Strindberg

rädd för tiden
rädd för livet
för döden
men för rädd för att leva…





Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-30 21:26



Bookmark and Share


  ingen
fruktansvärt och förvirrande.
bra.
ta hand om dig.
/E
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP