Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårad tjur

Atlanten brölar
som en
sårad tjur

Pikadorerna är
ännu inte
uppstigna

Senoritans bukett
ännu inte
bunden

Matadoren hänger
dekorativt på
sitt kors

Tror sig
vara
oövervinnerlig

Omdömet
förmörkat av
rökelse




Fri vers av lorna
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-30 23:47



Bookmark and Share


  stella
Härligt latinsk magisk realism!
2009-05-23
  > Nästa text
< Föregående

lorna