Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okända molnängder

Han sydde på mig vingar
och jag flög med hjärtat i halsgropen
med örhängen av bergskristall

och jord i mina nävar
och frön i mina fickor




Fri vers av Feminaz
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-31 00:12



Bookmark and Share


    Spontan
som en saga
nej, som kärlek
det är underbara formuleringar
2009-06-29

  Elaine.S VIP
Att våga lyfta trots rädslan och att leva för lusten att plantera livet nytt och starkare, så känns dina ord för mig...
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz