Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuld och skam



Jag vaknar
känner skuld
för att jag
vill ta
min plats
vill ha
min del
av livet

Jag känner
mig
ovärdig
att ta
emot hjälp
en klump
i bröstet
när jag
ska be
om hjälp
hundvakt
i Påsk

Skulden
jag bär på
inombords
har manifesterats
i den yttre
verkligheten
med att jag
plötsligt
blir skyldig
6000 kr
både här
och där

Jag ber
all min
skuld
och
skam
att
komma fram
för att
upplösas
i det
medvetna
ljuset

Jag ser
och
känner
att
det
sker

Jag
tackar
mig
själv





Fri vers av Ewa Flower
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-31 08:11



Bookmark and Share


  Rockalex
Vilken sopkvast

Vackert
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower