Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtans Sandstrand


SöderHavet


Morgonens pausfåglar väcker oss från torkan

vi skackar av oss sanden likt påfågeldansen

huldhetens natt förenade hinnans smekningar


Sanden slipar våra nakna kroppar

där i ömhetsdynorna flammas glöden

tills en våg av saltdroppar torkar ihop oss


Under kokosfröna som blåste ner i svärmeristormen

gräver vi en befruktningsgropp planterar blommar

små små fjun av den vita sandens passionsfrukt




Fri vers av FinnRaggarn
Läst 381 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-19 21:51



Bookmark and Share


  aol
bara så passionerat vacker med en primitiv härlig känsla,
lyfter på hatten, lassemann,
2009-12-19
  > Nästa text
< Föregående

FinnRaggarn