Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägvisningsfilosofi

 

Går du med lätta steg. Kan alla vägar leda framåt.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 461 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-31 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf