Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till Lisa


likt vårsolens strålar


strålade jag

efter ditt och mitt möte

med han Peter


han duger sa du

han får det bli


han får reda i mina känslor

tankar tänkte du nog


ont i hjärtat

när jag gick till jobbet

en sten lyftes bort från

mitt bröst


mina muskler jämrade sig



äntligen får vi sträcka ut





Övriga genrer av Helene Månsson
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-31 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma