Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

et finns ingen stig utanför ditt hem

det finns ingen stig utanför ditt hem

bara en ivrig önskan

att det bombarderade

minerade

beskjutna

gråtande

fältet

är en nybyggd väg




Fri vers av nattpoesi
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-31 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattpoesi
nattpoesi