Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ignorerad av dig!



Varför ingnorerar
du mig?

Jag har ej
gjort dig
något illa
så varför
vill du ej
möta mig?

Är det
dig själv
du inte
vågar möta?

Jag känner
mig upprörd
över att
bli så
ignorerad
av dig!




Fri vers av Ewa Flower
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-31 18:40



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
famnar helt lyriskt denna texten då poesi kan göras av glädte, poesi kan nära varje själ. Skriv poesi och jag kan se din konsonant, i ordet och i alla andra meningar som när universums ljus

Sedan så själva texten är bra
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower