Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröjan

Jag är din avlagda tröja
den som du tröttnat på.
Tröjan som du köpte så billigt på H&M
som blektes ur och sprack i sömmarna.
Jag är din avlagda tröja
en modell som inte passar.
Ingen vill ha denna fula och trasiga tröja,
tröjan som ingen tycker om.
Jag är din avlagda tröja
som ligger där i soporna
och undrar vad som hände.
Plötsligt var det ingen som ville ha mig längre.
En ful och billig tröja från H&M.
Lika lätt att skaffa sig som att bli av med.
Jag är din avlagda tröja.




Fri vers av eggshells
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-31 19:30



Bookmark and Share


  HQ
den här texten har en hög igenkännelsefaktor.
Metaforen att känna sig som en avlagd tröja är klockren.
Din text är snygg och rakt på sak men med beckmörka undertoner!
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

eggshells
eggshells