Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isens sång.

Isen sjunger
sjunger en sång för oss.
Ett dunkelt muller
en mening som inte går loss.
En sång om dig och mig
en konversation där ingenting blir sagt
ett dunkelt muller som ingen kan tänka sig
en tung is som kylan har lagt.
Ett muller som hörs under tjocka lager av is
en rustning som vi har byggt.
Det behövs inte längre några bevis
bara bakom en hård fasad känns det tryggt.
Du sitter där och nynnar på samma melodi som förr
med en refräng som jag aldrig får höra
och ännu en gång: en igensmälld dörr
det finns ingenting att göra.




Fri vers av eggshells
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-31 19:30



Bookmark and Share


  korrigerad
åh gillar den här! rytmen är underbar. fint!!!
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

eggshells
eggshells