Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I utdöda poeters sällskap


vi skriver fria verser, för alla vill vara fria
vi skriver om oss själva, för vi är oss själva närmast
vi skriver poesi, för det är lättare än att skriva nåt annat
vi publicerar på en community, för vi tror att fler läser oss då
vi läser inte andra poeter, för vad kan de lära oss
vi kommenterar friskt, för vi tror att det betyder något
vi blir uppmärksammade av redaktionen, för att vi varit aktiva nätverkare
vi kallar oss poeter, eftersom alla andra kallar oss konstiga
vi är numera de döda, eftersom döda tankar tagit över de levande




Fri vers av Herr Ångest
Läst 280 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-31 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest