Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att vara 8 år och inte platsa


historia

ett folks historia
är viktig

men när människorna
glömmer
gömmer
sitt eget minne
om hur det
var

hur det var
att vara ung
en gång

hur det var
att gå i skola
känna sig
dum

historielösa
har vi gjort oss


framtiden
glömd




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-01 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP