Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

focus

nu skall man vara
focuserad

I'm so focused
säger idrottsstjärnan
that's why I win

focus
ögats brännpunkt
är något annat

bilden i focus
är ställd uppochned

men hjärnan vet
att vända den rätt

fast vilka ting
hamnar faktiskt
där tillsist
i vårt focus

kampen
att alltid
vara bäst

eller rätten
att bara
finnas

okränkt

som den man är

vad upp är ner




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-01 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP