Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är väl kärlek

Det liknar kärlek lite
Fast med en skruvad ände

Det är precis som kärlek
Men vackra adjektiv
Har bytts ut mot skällsord

Det är nog kärlek
Då du skriker för att få ur dig allt du känner

Det måste vara kärlek
Som håller henne bunden till dig
Och du står vid hennes sida

Det kan inte vara något annat
Då du säger att du inte orkar se henne

Det är väl kärlek

Det kan inte vara något annat

Det måste vara kärlek

Hur ser det annars ut...




Fri vers av Maddicken
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-01 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maddicken
Maddicken