Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FINSK DIKT



SINULLE ANNELI



MUISTOKSI



HEI SULJE OVI KUN LÄHDET

TÄNÄÄN PITKÄÄN AION NUKKUA

MIKSI HERÄISINKÄÄN TÄHÄN PÄIVÄÄN ILMAN SINUA


KATSO KUN MUISTOKSI MUUTUMME TAAS

HILJAA TUULEEN HAJOTAAN


EI MENNINKÄINEN RIITÄ PÄIVÄNSÄTEELLE

VAAN LENTÄÄ POIS

VALO LÄHTEE PIMEÄSTÄ POIS


KATSO KUN MUISTOKSI MUUTUMME TAAS

HILJAA TUULEE HAJOTAAN


OLETKO KUNNOSSA PÄÄSSYT IRTI OTTEESTA

MUISTA MILTÄ TUNTUI MEIDÄN MAAILMASSA


KATSO KUN MUISTOKSI MUUTUMME TAAS

HILJAA TUULEEN HAJOTAAN





ARJALTA 090403




Fri vers av arja savela
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-01 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela