Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mirror, mirror

 

Looking at myself

mirror, mirror on the wall

asking for the truth




Bunden vers (Haiku) av blå fjäril
Läst 502 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-01 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blå fjäril
blå fjäril