Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korten på bordet




När allt är sagt

alla frågor

fått svar

vad finns det

då kvar?




Fri vers av Mygg
Läst 285 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-04-01 13:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Var frågorna rätt stälda....? Var svaren möjliga att förstå?...!
2009-04-04

    Jnåt
att skicka in blanketten! :-)
2009-04-01

  L-G
Pengarna!!- ?
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg