Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag släpper taget



Vad kan
jag göra?

Vad är
det högsta bästa
för mig
när det gäller
mina söner
och
deras pappa?

Om det är
något högre
som styr
som påverkar mig
genom dom
om dom
bara är
ett verktyg
som används
av destruktiva krafter
som vill
hålla mig
tillbaka

Om jag visste
det högsta bästa
just nu
för mig
vad skulle
det vara?

Avvakta
vänta in
det kommer
snart
en lösning

Tack
Gode
Gud!





Fri vers av Ewa Flower
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-01 14:41



Bookmark and Share


  Rockalex
Ja så kan det vara i livet

Vänta in

Genialiskt
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower