Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD HJÄLPER



GUD HJÄLPER



I DESSA TIDER HAR JAG ROPAT TILL GUD

JAG HAR BEHÖVT HANS HJÄLP TILL ATT VARA STARK


HAN HAR GETT MIG VÄGLEDNING TILL ATT HJÄLPA ANDRA

MINA VÄNNER HAR BEHÖVT MIG I SORG OCH GLÄDJE


HAN GER MIG STYRKA GENOM MINA NÄRMASTE


MIN FAMILJ -- MINA VÄNNER

HAN HAR BERÖRT MIG I MIN VILSENHET

JAG TACKAR HONOM ÖDMJUKT




Fri vers av arja savela
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-01 14:52



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Han hjälper Dig, om Du tror, en fin dikt i tacksamhet, i ödmjukhet.


Synd att vissa inte förstår. De som tror sig vara gudar själva.
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela