Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när 15 reaplansstreck förmörkade himlen


fjärrsyn

människornas
bortom fjärran
ritar himmelsstreck

stratosfäriskt utsprayade
tecken i skyn

härnere bland vanligt folk
vi som bor på jorden
här ses humlor flyga
och med sitt stilla surr
flytta pollen

krokusen sätter frön
lönade blir vi när
blomsterprakten ökar




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-01 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP