Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni lyckades aldrig som föräldrar Ta åt er Detta är erat fel och ingen annans.


Slutet.

Det är när mörkret har tagit över

Då man inte kan sluta gråta

Allt har gått åt helvete


Vill bara bort.

Långt bort.

Dem orkar inte ens bry sig

Ser inte vad som är problemet


Jag håller andan men lyckas inte försvinna


Finns nog inte imorgon


Hoppas jag dör i sömen.





Godnatt.




Övriga genrer av MickeMagic
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-01 21:13



Bookmark and Share


  Burn
känslan av total implosion, när hemmet inte håller. tungt.
2009-05-26

  viunderregnmolnen
men nu är du ju lycklig <3
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

MickeMagic
MickeMagic

Mina favoriter
Du fick se hur livet var