Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill.


April april

Idag är en väldigt diffus dag
Man vet aldrig om någon
Är snäll eller lurar en

Du sa att vi alltid skulle förbli vänner
Att du väljer att vara med mig
För att jag får dig att skratta
Att det inte är mitt fel att du inte pluggar

Och en tjej sa att hon kanske var gravid
Problemet är att hon sällan talar sanning
Det är svårt att alltid veta vad man ska tro
En sådan här dag är det extra svårt
Att tro att allt är gott

Hela dagen har jag gått runt och försökt att inte bli lurad

Du ville för en gångs skull ge mig en kram
Jag gick glatt i fällan, du vek undan
"April, april" skrek du förtjust
Du såg att jag blev ledsen och skulle trösta mig
Än en gång blev jag förnedrad
Och du triumferade ut din seger
Dubbellurad på 10 sekunder

Jag sa inte att detta inte är min dag
Jag har ju ändå blivit sviken så många gånger
Och skämt inte är något jag uppskattar
Men man får väl stå ut för sina vänner skull
Man är ju till för att göra dem lyckliga

Kanske är det någon därute
Som nu säger till någon
De tre magiska orden
Jag älskar dig
Och sedan:
APRIL APRIL




Fri vers av Losnall
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-01 22:46



Bookmark and Share


  Roula O
det är inte lätt med april skämten...själv så skämtade jag om att jag var gravid...det var inte så uppskattat av många...hihi
En stor kram till dig och..jag älskar dig vännen...har alltid önskat mig en syster..hihi :)
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Losnall
Losnall