Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter ett misslyckat försök


Enkel matematik





Vägen tillbaka

är precis lika lång

som vägen dit

men dubbelt

så tung att gå




Fri vers av Mygg
Läst 289 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-04-01 23:14



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SÅ SANT!!!
2009-04-05

  berxper
Usch ja, du har så rätt. Ett misslyckande kan verkligen tära. Det är då man måste tänka rätt. Man är ändå en erfarenhet rikare. Snyggt!
2009-04-02

    ej medlem längre
Missräkning!?
2009-04-02

  SoLiA
så jäkla rätt du har! igenkännande!
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg