Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alltså skriver jag mest stats i Dagbok (mest för att hålla reda på själv), Milton översättningar och Haikus mm Dikter finns i Arkiven och tar alltför mycket koncentration från verkligheten just nu (om man vill vara seriös med det man gör och det vill m


Tanka ~ Poker Spring Season

***

jag kommer fortfarande
hit varje dag för en del

publiceringar
i varje timmas 5min
pokerpausar

LPWJ 04/02/09




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-02 06:25



Bookmark and Share


    Patrique
...och för dessa besök så

innerligt tacksamma - Vi


Lordens hovfolk av

Längtarnas Orden och De

Tysta Tänkarna...
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP