Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stället för destruktivitet






I mötet mellan

en vilja

och en annan

vaknar en möjlighet




Fri vers av Mygg
Läst 346 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-04-02 08:30



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mmm..om man har tur, snyggt!!!
2009-04-05

  Miss Mod
Mygg! Vilken härlig text!!
2009-04-03

    ej medlem längre
Viljornas dialektik- tes-antites-syntes, myggvisdom i samma härliga tankfulla anda! Applåd!
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg