Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eld


aftonhimlens streck
av eld

likt barn som skrattar
sig glada

han bär en obekräftad
liderlighet

likt en strimma snö
vid skogens rand

fågeln i dungen
trånar sitt kalinka
kalinka kalinka

han lever i alpjazzens
landskap och söker ett hem
där kärleken bor

vill börja om från början




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-04-02 18:31



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En bild att njuta av och ord att förtrollas av dikt i dikten blir

han lever i alpjazzens
landskap och söker ett hem
där kärleken bor

vill börja om från början

Eva
2009-04-03

  © anakreon VIP
Välkomponerad bild som
applåderas varmt.
Carl-Erik
2009-04-03

  Fånga dagen
mycket vacker bild med fina liknelser till denna skönhet dikt och bild när den är som finast
mvh Anna-Karin
2009-04-03

  Piann VIP
Mycket vackert skildrat.
2009-04-03

  Carola Zettergren
ENASTÅENDE!!!APPLÅDER!!
2009-04-03

  Ulf Lagerholm
ja här var det mycke på en gång må jag säga, vacker bild, god text, kanske främst trygg och varm i sin ton, för att inte säga ornitologiskt humoristisk, den där pippin, vad den nu heter, låter precis sådär, kan det möjligen vara den där rödbröstade kosackskvättaren trots allt, vanlig i ljusdalstrakten

gott broder
2009-04-03

  Berit Robin Lagerholm VIP
En underbar vårdikt med toner av naturens toner och fåglars sång.
En dikt med mycket vackert färgskala och omstart för nya tider.
Mycket ljuvligt.
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP