Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

meditation*kodord*gåva



jag fick synen igår
du bar den på mitt ögonlock

och jag fick synen


din kamp och din ilska
fick en viloplats
i mina sånger

de tysta










Fri vers av Hannadraken
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-27 08:26



Bookmark and Share


  korpfjäder
.. du bar den på mitt ögonlock... åh vad jag älskar den bilden!
2009-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken