Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En katt är en katt

Havet rispar förstrött
med klorna
i sanden

sträcker ut sig
gäspar
spinner som
en katt

ögat glimmar

men
en katt är
en katt
är en
katt

väntar

sitt byte




Fri vers av lorna
Läst 282 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-03 13:21



Bookmark and Share


    eva m h
Lurar i vassen!

Förlåt! Kunde inte låta bli!
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

lorna