Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stor kåt och rödbrusig

Atlanten
stor kåt och rödbrusig
en gammal man
med
högt blodtryck
stöter och stånkar
mot ön

en liten mager
torr och
fårad
guttaperkagumma
låter honom
hållas

väntar ut honom
sex är ju
egentligen
inte
alls min grej
förstår ni




Fri vers av lorna
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-03 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lorna