Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Minne av

 självmord
 självmord
 självmord
 självmord
 självmord
 självmord
 självmord
 självmord
självmord självmord självmord självmord självmord självmord självmord självmord självmord självmord
självmord självmord
självmord
självmord
självmord
självmord
självmord
självmord
självmord
självmord
självmord
självmord
självmord
självmord
självmord
självmord
självmord
självmord
självmord
självmord

Jag ville också gärna, göra ett kors till trafikoffren som dör varje år, men det fick inte riktigt plats, trots att det korset är tre gånger så litet.......




Övriga genrer av Carola Zettergren
Läst 444 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2009-04-03 16:47



Bookmark and Share


  Moniqa
ett ögonblick....så är bilen ensam ...väldigt illa tilltygad.. själen har dragit vidare förhoppningsvis... men troligen väldigt vilsen...
2009-04-07

    Nattviol
det är skamligt
skuldbelagt och vidrigt
och varje människa som ´lyckas´
är ett för oss andra
stort misslyckande...

dock - hur många av oss
har någonsin själva befunnit
oss där INGET hopp om livet längre finns?

och hur många av oss pratar om
självmordstankar med andra?
så länge detta ämne är så tabubelagt
att det får alla att rygga och byta
samtalsämne
kommer vi nog tyvärr aldrig
att komma tillrätta med detta hemska...
2009-04-05

  Lena Krantz VIP
Så är det, det är mycket viktigt och sååå viktigt att uppmärksamma!
2009-04-04

  Lili Samuelsson VIP
här fick du till det i utförandet (ett litet R för mycket bara i rad 3)
det går liksom inte att undgå budskapet här
2009-04-03

  Mygg
Starkt!
Blir djupt berörd.
2009-04-03

  Gunnel André VIP
Lägger man ihop dina fyra senaste texter får man Långfredagen i ett nötskal. Ingen ortodox teologi, men en ytterst noga genomtänkt teologi.
2009-04-03

    Gnosis VIP
Det hära hade nog funkar som konst.
2009-04-03

  noname_realmind
Att du lyckades få ihop denna! Bravo!
2009-04-03

    Maria Malm
Man pratar om trafikolyckor..men det är ju långt fler som begår självmord..
2009-04-03

  Suzy med punkterna
En sanning som väcker förakt för samhället och många gånger inkompetens inom vården.
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren