Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan andra räknar dagar räknar jag kalkavlagringar


medan
min mat
flyter
guppar i vattnet
slagen mot porslinet
min eftermiddag
snart ännu en
kalkavlagring
jag måste borsta bort




Fri vers av Herr Ångest
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-03 19:47



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
En borste i att kunna finnas til i en kalkavlagring från igår som bestämt att finnas till i ringar på en mugg från antikiens tid, en tid som nu är förbi
Mat som flyter och andra delar av en själv som närs av splittring, när kommer samlandet?

I porslin klingar timmar in om att kaffet är urdrucket

Bara disken 'är vaken
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest