Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag skrämmer mig själv ibland



jag skrämmer mig själv ibland
inte som ett spöke
eller ett krig

snarare som speglarna i lustiga huset

upptäcker sidor av mig själv
jag inte visste fanns

färger i min palett
jag aldrig upplevt tidigare

som ett ljus som brinner snabbt
och slocknar
brinner snabbt och slocknar
om och om igen

men utan att blinka

trodde jag kände mig själv
inte som en hand
eller en vän

men att jag kunde mina känslor
och förstod mina tankar

jag är djupt chockad

har hört toner
lämna min strupe
som jag aldrig kunnat tro
fanns i mitt register

känt kväljande dofter
som attraherat mig

jag skrämmer mig själv ibland
när jag upptäcker
att jag inte har en aning

om hur jag är...







Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-04 18:49



Bookmark and Share


  flickan i spann
Uppriktigt och ärligt, så sant, detta har jag upptäckt hos mig själv och jag tror att många gör det men ingen säger det...
2009-04-04

  flickan i spann
Uppriktigt och ärligt, så sant, detta har jag upptäckt hos mig själv och jag tror att många gör det men ingen säger det...
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP